Oblivion Grubu

Oblivion Grubu: Canlı ve Enerjik Bir Müzikal Serüven

Merhaba müzik tutkunları! Ben İsmail Talha ve size Oblivion Band ile olan inanılmaz yolculuğumuzu tanıtmaktan dolayı heyecanlıyım. 19 yaşında bir lise öğrencisiyim ve sıradan biri olduğum söylenemez. Bir gitarist ve arka vokalist olarak çift görev yapmaktayım ve sizinle paylaşacak heyecan verici bir hikayem var.

Son iki buçuk yıldır Berlin’de yasiyorum ve bu süre zarfında Almanca’yı hızlica öğrendim. Bu canlı şehirde, ben ve yetenekli diğer öğrenci arkadaşlarım, kendi grubumuzu oluşturmanın heyecan verici macerasına atıldık. Hikayemiz 2022 yılı Haziran ayında ilk pratik seanslarımızı düzenlediğimizde başladı. İlk gösterimizden sadece 1.5 ay sonra kazandığımız ivme, hayranlarımızın ve destekçilerimizin sarsılmaz desteği sayesinde şaşırtıcıydı.

Oblivion Band, temelde rock müziğe dayanıyor, ancak müzikal sınırları aşmayı seviyor. Çeşitliliği seven bir ekibiz ve alternatif rock, Anadolu rock ve hatta en eğlenceli pop şarkılarının sınırlarını zorluyoruz. Grubumuz altı tutkulu üyeden oluşuyor ve aralarında bir bas gitarist, üç gitarist (ki ben de bu gruptayım), yetenekli bir davulcu ve büyüleyici bir şarkıcı bulunuyor.

Bu yıl bizim için inanılmaz bir yıl oldu. Almanya’nın farklı şehirlerinde unutulmaz bir tur gezisi yaptık ve Kassel, Leipzig ve Ulm gibi şehirlerin sahnelerini aydınlattık. Tabii ki, Berlin, ev şehrimiz, bizi en çok ağırlayan yer oldu. En gurur duyduğumuz anlardan biri, “IFLC” gösterisi sırasında canlı olarak seslendirdiğimiz “Der beste Moment” adlı Alman rock performansımızdı. Bu şüphesiz yılın en büyük başarısıydı.

Ancak biz başarılarımızla yetinmeyen bir ekipiz. Aslında, daha önce hiç olmadığı kadar enerjik ve coşkuluyuz, çünkü destekçilerimize taze ve yeni müziğimizi tanıtmak istiyoruz. Repertuarımızı genişlettik ve onu dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Müzikal yolculuğumuzla ilgili güncellemeleri takip etmek isterseniz, bizi Instagram sayfamızı takip ederek destekleyebilirsiniz: @0blivionband.

Oblivion Band’ın hikayesi sadece müzik yapmakla ilgili değil; bir miras oluşturmakla ilgilidir. Ben ve grubumuz ününü yaratmıyoruz, birbirinden farklı seslerin benzersiz bir karışımını oluşturuyoruz ve bu olağanüstü maceranın bir parçası olmanızı istiyoruz. Gelecekte neler olacağını kaçırmayın!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *